WELKOM! BIENVENUE! WELCOME!

Returns

ARTIKELEN RETOURNEREN

Belangrijke informatie:

Artikelen (ongedragen en compleet met tag) kunnen binnen 14 dagen na aflevering van het pakket worden geretourneerd naar onze winkel. Als je de artikelen na meer dan 14 dagen retourneert, krijg je geen geld terug, maar ontvang je een coupon in ruil daarvoor. Als je artikelen na meer dan 20 dagen retourneert, kunnen we je geen vergoeding geven (geen restitutie, geen coupon).


Artikelen in de verkoop kunnen alleen worden geretourneerd in ruil voor een coupon (geen restitutie). Deze coupon is 1 jaar geldig. ARTIKELEN UIT DE SOLDEN KUNNEN NIET WORDEN GERETOURNEERD!

Juwelen kunnen niet geretourneerd worden om hygiënische redenen.

Retourzendingen die beschadigd, bevuild, gewassen, veranderd of gedragen zijn (anders dan om het artikel te passen) worden niet geaccepteerd.


Retouradres

Zodra uw pakketje is ingepakt, hoeft u alleen nog maar uw retourzending naar uw lokale postkantoor te brengen (de kosten voor de verzending zijn voor uw eigen rekening). Zorg ervoor dat je een bewijs en een traceercode van de portokosten krijgt van je postkantoor en bewaar deze veilig totdat je retourzending is voltooid. Als je je trackingnummer bent kwijtgeraakt en we je pakket niet hebben ontvangen, zijn we niet verantwoordelijk voor het verlies van je pakket en betalen we het niet terug.

Je kunt het pakketje naar ons sturen:

Party To Style
Fonteinstraat 23
1640 Sint-Genesius-Rode
België

U kunt uw artikelen ook gratis terugbrengen naar onze winkel (Fonteinstraat 23, 1640 Sint-Genesius-Rode).

Terugbetaling

Alle terugbetalingen worden in eerste instantie uitgevoerd via dezelfde betalingsoptie die u voor uw aankoop hebt gebruikt. Het kan dan tot 7 werkdagen duren voordat het geld weer op uw rekening staat, afhankelijk van uw bank of kaartuitgever. Als u het artikel in een andere maat of kleur nodig heeft, moet u een nieuwe bestelling plaatsen. Artikelen in de verkoop kunnen alleen worden geretourneerd in ruil voor een coupon (geen restitutie). Een coupon is 1 jaar geldig. 

Heeft u vragen? Mail naar: info@party-to-style.be

Party To Style behoudt zich het recht voor om de verloren gegane pakketten niet te compenseren.